Weer beschikbaar voor …

… leuk werk. Wat is leuk werk? Als het maar iets met 3d en rekenen te maken heeft.
Per 28 juli ben ik weer beschikbaar.
Als u diepgang zoekt kan ik u verdieping geven. Fatigue, zowel low cycle als high cycle. Boutverbindingen, handvast of volledig op voorspanning? Non-linear buckling? Welke spanningen zijn toelaatbaar? Voor welk belastingsgeval? Welke berekening moeten we gebruiken om een “juist” antwoord te vinden?

Als u werk wilt uitbesteden, zoals 3d fea, dan kan dat. 3d solids werk met daaraan gekoppeld een rapportage van sterkte en stijfheid volgens bekende normen.

Licenties voor Alibre en Mecway (Calculix) zijn aanwezig. Inlezen van STEP, SAT, IGES, Parasolid, DWG, DXF, SVG, Solidworks, Inventor, ProE/CREO, Catia, Solidedge, NX en Rhino.

Kunt u mij in dienst nemen?
Nee.
U kunt me inhuren. Ik blijf ZZP’er.